Wie wij zijn

 • Over De Waard

  Stel je voor: een wereld waarin je beroepskleding niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Dat is precies wat wij bij de Waard Beroepskleding realiseren. Al 35 jaar zijn wij toonaangevend in het bieden van hoogwaardige, eigentijdse kleding oplossingen voor bedrijven van elke omvang! 

  Bij de Waard Beroepskleding gaat het niet alleen om stoffen en ontwerpen; het gaat om het creëren van een beleving. Onze missie is het bieden van hoogwaardige kleding die niet alleen comfortabel zit, maar ook het gewenste imago van het bedrijf uitstraalt. Van lokale ondernemers tot landelijke ketens, we bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij de wensen van elk bedrijf!

 • Betrokken partnerschap

  Bij de Waard Beroepskleding begrijpen we wat bedrijven zoeken in een kledingpartner. Creativiteit, duurzaamheid, comfort en prijs zijn cruciaal, maar onze betrokkenheid gaat veel verder! We denken mee, verrassen je met praktische oplossingen en nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Onze full-service aanpak omvat alles, van creatief projectmanagement tot snelle bezorging via ons distributiecentrum.

  Alles onder één dak

  In onze showroom kun je inspiratie opdoen, terwijl ons atelier elke wens tot leven kan brengen. Met een ruim magazijn voor voorraad en een efficiënt distributiecentrum zorgen we voor een vlekkeloze uitrol van jouw nieuwe kledinglijn. Met passen op locatie en een online bestelportal, ondersteund door onze servicedesk, maken we het proces zo soepel mogelijk. 

  Eigentijds en innovatief

  Bij de Waard Beroepskleding blijven we constant op de hoogte van de nieuwste trends in de bedrijfskledingbranche. Innovatieve functionaliteiten,  nieuwe stoffen en cutting-edge design - we integreren ze in onze basiscollecties en creëren nieuwe eigen ontwerpen. Onze kleding zorgt ervoor dat jouw medewerkers er altijd verzorgd en modieus uitzien.

  Jouw succes verzekerd

  En de kosten? Bij de Waard Beroepskleding is investeren in kwaliteit een garantie voor langdurig succes. Onze kleding gaat lang mee, versterkt het bedrijfsimago en geeft jouw medewerkers het zelfvertrouwen om dat extra stapje te zetten. Dat is ons recept voor succes! En dat is waarom onze klanten keer op keer bij ons terugkomen, al 35 jaar lang. Bij de Waard Beroepskleding investeren we niet alleen in innovatie we investeren in jouw succesverhaal. 

Testimonials

Nienke MashoedMarketing Coördinator - Ranzijn tuin & dier

De afgelopen jaren hebben we een sterke relatie opgebouwd met de Waard beroepskleding BV.Ze hebben aangetoond een betrouwbare partner te zijn die hoogwaardige kwaliteit, uitstekende service en maatwerk leveren. We kijken dan ook uit naar het voortzetten van deze waardevolle relatie. We bevelen De Waard van harte aan aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede bedrijfskleding en een bedrijf die echt meedenkt in de mogelijkheden.

Pieter PenEK Nederland - Hubo

De succesvolle samenwerking tussen De Waard beroepskleding en HUBO dateert alweer vanaf 2017. Bij het ontwikkelen van de nieuwe HUBO formule werd ook in samenwerking met HUBO ondernemers een speciale HUBO kledinglijn ontworpen. Natuurlijk wensen wij naast passende kleding ook de benodigde service en aftersale. En… dit gaat al jaren prima!

Stefan KerstenManager Operations - BackWERK Nederland

Na eerder met De Waard beroepskleding te hebben samengewerkt bij La Place zijn wij bij het doorontwikkelen van de BackWERK formule wederom weer in gesprek gegaan met De Waard beroepskleding. De ontwikkelde BackWERK kledinglijn vertelt waar wij als formule voor staan en sluit perfect aan bij de wensen van onze medewerkers. Met veel succes want BackWerk Duitsland heeft ook deze keuze overgenomen.

Nadja van BerkumSavor&Nosh

Voor ons restaurant Savor&Nosh in Rotterdam zijn we perfect geholpen door de Waard. Er zijn pro-actieve voorstellen aangeleverd voor het samenstellen van een stijl die bij ons restaurant past, met duidelijke opties en kosten. We zijn meer dan tevreden met het eindresultaat!