Onze merken

 • Mascot workwear

  Creëer een unieke bedrijfsidentiteit met bedrijfskleding van MASCOT. Identieke, profilerende kleding voor uw medewerkers zorgt voor eenheid op uw werkplek en vergroot tegelijkertijd de zichtbaarheid voor bestaande en toekomstige klanten.

  Bekijk collectie
 • Segers

  De kleding van Segers verandert mensen niet ineens in toptalenten. Het is wel een feit dat veel toptalenten in onze kleding werken. Zoals de meest getalenteerde en bekroonde chef-koks van Zweden. De kleding van Segers wordt echter niet alleen in de keuken gedragen. Onze kleding wordt ook gebruikt door eerste kelners, serveersters, bartenders, hotelreceptionisten en zorgpersoneel. Hoge kwaliteit, design dat bij de visie van uw bedrijf past en functie waar uw personeel zich prettig in voelt. Met de juiste bedrijfskleding wordt het plezier op de werkvloer vergroot.

  Bekijk collectie
 • Chaud Devant

  is hét inspirerende en veelzijdige modemerk voor horecaprofessionals. Onze liefde voor het gastvrijheidsvak drijft ons. Iedere dag. Ons hart gaat sneller kloppen als het vuur in de keuken brandt, als de espressobonen malen, als de glazen klinken. De mensen die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven om de gasten gelukkig te maken verdienen onze inzet en bewondering. Hun gedrevenheid is onze brandstof. Daar willen wij voor creëren en inspireren.

  Bekijk Collectie
 • Tricorp WorkWear

  Alle professionals voorzien van de ideale outfit voor de ideale performance. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid.

  Bekijk collectie
 • Brook Taverner

  Brook Taverner is een toonaangevende naam op het gebied van klassieke zakelijke kleermakerij en imagokleding. De waarheid is dat we een passie hebben voor stoffen en maatwerk die soms grenst aan het obsessieve. Dit gaat gepaard met een obsessie voor detail en kledingprestaties.

  Bekijk collectie