Keurslager Arie Klaver

Keurslager Arie Klaver

In het gezellige Schagen schittert Keurslager Arie Klaver als een icoon van traditioneel vakmanschap. Met een eigentijdse inrichting, vriendelijk personeel en een team dat toegewijd is aan hun ambacht, vormt deze slagerij het kloppende hart van de lokale gemeenschap. De Waard Beroepskleding heeft het genoegen gehad om deze gewaardeerde Keurslager al meer dan 20 jaar te voorzien van representatieve kleding.

Exclusieve smaak van vakmanschap

Keurslager Arie Klaver begrijpt als geen ander de invloed van representatieve kleding in zijn ambacht. Om de vijf jaar wordt een nieuwe collectie zorgvuldig samengesteld. Na een uitgebreide presentatie door onze Sales representative, Cindy, wordt een exclusieve en op maat gemaakte collectie ontworpen. Deze collectie, vervaardigd met hoogwaardige stoffen en fournituren in Europa, weerspiegelt niet alleen de smaak van Klaver, maar ook zijn unieke visie op vakmanschap.

 

Vereniging van keurslagers

Al meer dan dertig jaar is De Waard Beroepskleding een trotse partner van de Vereniging van Keurslagers. Van Harlingen tot Goes handhaven de Keurslagers binnen deze vereniging consequent een hoog niveau van kwaliteit. Deze langdurige samenwerking, gebaseerd op gedeelde waarden van uitstraling, duurzaamheid en kwaliteit, heeft De Waard Beroepskleding en de Keurslagers verenigd als betrouwbare schakels in de lokale ambachtelijke voedselketen.

Vakmanschap in beeld

Bij Keurslager Arie Klaver overstijgt de keuze voor beroepskleding het puur praktische. Het is een uiting van zijn persoonlijke betrokkenheid en toewijding aan het ambacht. De Waard Beroepskleding is verheugd om deel uit te maken van dit verhaal, waar vakmanschap op een visuele wijze tot uiting komt. Samen kijken we uit naar de verdere ontwikkeling van deze ambachtelijke samenwerking!