HUBO

HUBO

In het landschap van doe-het-zelf, steekt HUBO er met kop en schouders bovenuit. Met ruim 170 speciaalzaken en een schat aan ervaring is HUBO de onbetwiste leider op klusgebied. Waar HUBO echt het verschil maakt, is in die klussen waar extra advies nodig is of waar maatwerk een vereiste is. Of het nu gaat om binnen- en buitendeuren, zonwering, horren, deurbeslag of op maat gemaakte kasten, HUBO staat klaar met advies, metingen, maatwerk en montage, allemaal aan huis.

 

Een organisatie van dit niveau verdient een doordacht kledingpakket dat aansluit op hun uitstekende dienstverlening. Dat is waar De Waard Beroepskleding in beeld komt. We hebben al geruime tijd het voorrecht om het professionele team van HUBO te voorzien van een kledinglijn die perfect past bij hun aanpak.

Jaarlijks brengen onze buitendienstmedewerkers een bezoek aan alle HUBO-specialisten. Tijdens deze ontmoetingen nemen we het bestaande kledingpakket onder de loep, bespreken we eventuele aanpassingen en introduceren we de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beroepskleding. Of het nu gaat om reparaties, ruilingen of wasadvies, we staan altijd klaar om elke uitdaging moeiteloos aan te gaan. Samen met HUBO streven we naar een kledinglijn die niet alleen comfortabel en representatief is, maar ook de essentie van vakmanschap uitstraalt. De samenwerking met HUBO is meer dan een partnerschap: het is een gezamenlijk traject waarbij we continu werken aan een sterke uitstraling voor de doe-het-zelf experts van HUBO.