Albron

Albron

Bij De Waard Beroepskleding streven we er altijd naar om meer te doen dan alleen het leveren van kleding. Onze missie is om partners te zijn in het succes van onze klanten, en dit wordt duidelijk weerspiegeld in onze recente samenwerking met Albron.

Het begin van een duurzaam partnerschap

In het begin van 2022 begon onze samenwerking met Albron na een uitgebreide landelijke tender. Onze gezamenlijke doelstellingen waren duidelijk: duurzaamheid, vereenvoudiging van het assortiment, kostenbeheersing en volledige uitbesteding van de logistiek en uitgifte van de kleding. Een uitdaging waar we vol enthousiasme aan begonnen!

Succesvolle pilot

Maart 2022 markeerde het begin van een uitgebreide pilot voor een duurzame kledinglijn. We werkten nauw samen met een zorgvuldig geselecteerde groep Albron medewerkers, waarbij draagcomfort, gebruiksvriendelijkheid en uitstraling centraal stonden. De feedback was positief, en het werd al snel duidelijk dat we op de juiste weg waren.

 

Samenwerkingsovereenkomst

In juni 2022 zetten we een belangrijke stap met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. De duurzame productie ging van start, en hierbij was de keuze van het productieland cruciaal. Onze kledinglijn werd volledig BSCI-geproduceerd door onze productiepartner in Bangladesh, waarbij ethische productiepraktijken hoog in het vaandel staan.

Eenvoudig bestellen

Vervolgens werd het Albron kledingmagazijn gesloten, en de bestaande voorraad werd overgebracht naar onze warehousing. Dit zorgde voor een naadloze overgang en snelle leveringen. Wat het voor Albron nog gemakkelijker maakte, was de introductie van ons online bestelsysteem. Vanaf 24 juli 2022 konden Albron medewerkers en cateringlocaties eenvoudig hun gebudgetteerde kleding online bestellen. Het was nog nooit zo makkelijk geweest!

Behaalde doelen

In mei 2023 was het tijd voor de grote onthulling. De nieuwe duurzame Albron beroepskleding werd landelijk uitgerold en ontving een warm welkom van zowel Albron medewerkers als hun opdrachtgevers. De doelstellingen die we aan het begin van onze samenwerking hadden gesteld, waren met succes behaald. Duurzaamheid, comfort en efficiëntie gingen hand in hand.

Een duurzame toekomst samen

De samenwerking met Albron gaat niet alleen over kleding, maar over het creëren van een duurzame toekomst samen. We blijven ons inzetten voor innovatie, kwaliteit en service. Samen bouwen we aan een wereld waarin duurzaamheid niet alleen een doel is, maar een realiteit die we elke dag waarmaken. Op naar een nog duurzamere toekomst, stap voor stap, samen met onze partners zoals Albron!